WNS ARCHITECTEN

Eerste tekening meteen raak!

Suzanne en Chris komen uit het Westland en wilden hier ook graag blijven wonen, nu ja iets groter dan, er zijn twee kleine kinderen. Suzanne vertelt: “op deze ietwat langgerekte kavel van ca. 1000m2 stond een ouder huisje uit 1973, Chris komt uit een bouwfamilie, hier was destijds Chris’ opa nog bij betrokken. Hoogste tijd voor iets nieuws; als je man bouwer van beroep is en goede connecties heeft met de ‘jongens’ van WnS architecten dan is die stap snel gemaakt! Wij wilden graag een gedetailleerde woning met karakter, rekening houdend met de smalle kavel langs deze tuinbouwweg. We wilden graag beneden slapen/douchen dus praktisch ingedeeld met de kinderen op de etage. Voor ons was van groot belang dat er steeds een open connectie zou blijven tussen bijvoorbeeld keuken, eetkamergedeelte en de woonkamer.

Ik wilde zeker niet in aparte hokjes terecht komen.” Chris (Eekhout Bouw) vervolgt: “wij kennen WnS van binnen uit en hebben al meer dan 8 woningen met ze verwezenlijkt. Dave Smelt heeft vooral erg goed naar onze wensen geluisterd, vreemd genoeg is dat best bijzonder voor een architect. In wezen was zijn allereerste schets al direct naar onze zin! Hij heeft ook nog eens echt meegedacht, zoals bij de realisering/ verantwoording van bijvoorbeeld de eiken veranda die nét iets buiten de woning komt maar ook bij de integratie van de uitbouw naast de keuken. Zoals je kunt zien is er inderdaad met alle vertrekken een open connectie!

Ook voor een bouwer is dit een heerlijk huis, we konden ons écht uitleven: het metselwerk met het Antwerps klompje en de lichte voegspecie die erg bepalend zijn voor de uitstraling, de rollaagjes, de uitkomende schoorsteen, hanenkammen, de zinken afdekplaten, oortjes, gootklossen, diverse hardstenen toepassingen bij dorpels, entree, etc. Meest content zijn we natuurlijk met het geheel, met de landelijke schuuraanbouw in donker potdekselwerk waardoor de woning zelfs mét garage nergens een massief aanzicht heeft, integendeel zelfs maar van binnen bijna ongemerkt toch lekker ca. 1000 m3 ruim is geworden, inclusief prefab kelder. WnS is een perfecte bouwpartner.” Van buiten dus een landelijke, gemoedelijke uitstraling met karakter en stijl. Van binnen juist meer modern, ruim en transparant. Mooi ontworpen maar ook: met liefde gebouwd!

Als je man bouwer van beroep is en goede connecties heeft met de
‘jongens’ van WnS architecten dan is die stap snel gemaakt! Wij wilden graag een
gedetailleerde woning met karakter.

Waar vindt u ons

WnS Architecten
Stoelmatter 7D | 2292 JM Wateringen

Bel ons!

0174 - 441517

Mail

info@wnsarchitecten.nl

Website

wnsarchitecten.nl