KAMPA

Vanuit het Zeeuwse platteland met vergezichten komen we in een wijk omsloten door bomen. Vrijstaande huizen op ruime percelen. Een wijk waar Raoul en Baerbel hun huis lieten bouwen. Een heerlijk comfortabel huis, zoals zijzelf het noemen.
“Perrito kom hier”, horen we roepen als we voor de voordeur staan en een hond horen blaffen. De kust is veilig als we binnen stappen. Perrito begroet ons kwispelend. Vanuit de ruime hal komen we in de woonkamer. Raoul vertelt:  

“We hebben lange tijd in het buitenland gewoond. Na terugkeer in Nederland vonden we het Zeeuwse landschap aantrekkelijk om daar ons huis te laten bouwen. Op internet zagen we een bouwkavel te koop staan. Een mooie plek in een kleine rustige woonwijk. We wilden op die plek een huis laten bouwen in een moderne strakke architectuur en energie-zuinig. Na een lange oriëntatie-tocht kwamen we bij Kampa uit. De voorbeelden die we zagen waren een goede basis om een huis op maat te laten ontwerpen. We wilden een ruim huis met veel comfort. Voor een ruimtelijk effect op de begane grond wilden we zo min mogelijk deuren. Hal, woonkeuken, eetkamer, zitkamer zijn met elkaar open verbonden. Voor onze logees een logeerkamer met badkamer. Op de eerste verdieping onze slaapkamer met badkamer en kleedkamer. En een aparte open ruimte, een soort loft als tweede zitkamer. Het is een heerlijk comfortabel huis, helemaal gerealiseerd zoals ons voor ogen stond.”

Een symmetrische bouw met aan de voor- en achterzijde een dwarskap bekleed met Larix-hout dat voorvergrijsd is

De bouwer aan het woord: Ingo Pahnke

Ingo Pahnke is sales manager voor de Benelux bij Kampa. “Het huis van Raoul en Baerbel is op maat ontworpen op basis van de Kampa architectuurline Triton. Een symmetrische bouw met aan de voor- en achterzijde een dwarskap bekeed met Larix-hout dat voorvergrijsd is. De bouwwijze is houtskeletbouw met een zeer hoge isolatie-waarde. Het is een ‘passief huis,’ dus nul op de energie-rekening. De gevels hebben een Rc-waarde van 8,30 m2 K/W. We kunnen snel een ontwerp-presentatie maken van een huis met een daaraan gekoppelde totale bouwprijs. Kozijnen zijn van kunststof en voorzien van triple glas. Op het dak liggen zonnepanelen. Een lucht-water-warmtepomp zorgt voor de vloerverwarming in het hele huis die ook kan koelen. Kampa levert alle huizen sleutelklaar op. Dus compleet met keuken, badkamer en vloerafwerking. Alles uit één hand. Dat is een groot voordeel voor een opdrachtgever. Iedere klant nodigen wij uit om naar een van onze showroom van ruim 7500m2 in Duitsland te komen. Daar kan men kiezen uit materialen, keukens, badkamers en noem maar op.” 

Waar vindt u ons

KAMPA GmbH
Ingo Pahnke | Salesmanager Benelux 

Bel ons!

06 12793220 

Mail

ingo.pahnke@kampa-woningen.nl

Website

www.kampa-woningen.nl