Bij Droomhuis® vindt u de architecten en bouwers van vrijstaande en twee-onder-één-kap woningen de geïnteresseerde binnen een vast stramien
met technische gegevens en foto‘s een zo volledig mogelijk overzicht bieden van één of meer van hun woning-typen. Met daarbij veel nuttige
informatie, zoals in welke regio‘s (of landelijk) de bouwer actief is.

VarexHuis

Het wordt wel eens beweerd, zeker door bouwbedrijven, dat de derde woning die je bouwt echt perfect zal zijn. Geertrui en Gijs in Limburg denken daar anders over. Lees meer!

Bouwbedrijf Lichtenberg

Om ons een goede voorstelling te kunnen maken over de inpassing van het huis op de kavel, gingen we regelmatig de kavel bekijken. Lees meer!

 

Brummelhuis

Cruyff zei ooit: “een open doel is onmisbaar…” Zo vinden we in een oogwenk deze bijna kasteelachtige woning met oprijlaantje en met enorme omgevingsvrijheid. 

Lees meer!

 

Flieroord

Als we na eventjes zoeken in prachtig groen gebied bij Nunspeet komen aanrijden vallen we ineens even stil... wow, dit is even iets anders, leuk!

Lees meer!

 

Villabouw Mattone

Het eerste ontwerp was direct raak, de creatieve toepassing van het mansardedak i.c.m. de speciale goothoogte zijn slimme vondsten. 

Lees meer!

 

Flieroord

In het westen des lands is het best lastig om op een bestaande kavel een patriciërswoning te plaatsen. Wow, zijn we wel op het juiste adres.

Lees meer!

Van der Padt & Partners Architecten

Op deze plek in de polders nabij Gorkum stond een fabriek. Op nagenoeg dezelfde plek staat nu weer een landmark, dit landhuis van Van der Padt en Partners. Lees meer!

Roscobouw

Hé dat is een tijdje geleden, we zien niet al te vaak meer een ‘lessenaarswoning’, met het kenmerkende, schuin aflopende dak.

Lees meer!

XS architecten

Deze woning heeft een ware metamorfose ondergaan en o.a. een nieuw dak gekregen, van pannen naar rietgedekt en ook de bakstenen muren werden gestuct.

Lees meer!

Livingstone

Als we in een natuurrijk gebied in Noord-Holland bij de opvallende woning van Elise en Mark aankomen, zijn we direct ‘verliefd’. 

Lees meer!

Gussek Haus

Al van een afstandje valt ons een robuuste, gele baksteen op, een fraaie uitbouw met veel glas bovendien. Dit is het Gussek Haus dat wij op het oog hebben.

Lees meer!

NarrativA architecten

Wij kennen NarrativA architecten meer van de stapelbouw/ boswoningen maar dit woonhuis is anders en geniet evenwel van de voordelen van houtskeletbouw. Lees meer!

Presolid Home

We kwamen bij Presolid uit omdat we het huis van de buren zo aantrekkelijk vonden. tja dan is de link snel gelegd. Ook Kavel & Huis magazine heeft haar ‘steentje’ bijgedragen:

Lees meer!

ScanaBouw Houtbouwsystemen

Een oervorm van een huis moest het worden, een huis met een puntdak, zonder al te veel tierelantijnen. ScanaBouw er weer iets bijzonders van gemaakt. 

Lees meer!

WnS Architecten

Hoogste tijd voor iets nieuws; als je man bouwer van beroep is en goede connecties heeft met de ‘jongens’ van WnS architecten dan is die stap snel gemaakt!

Lees meer!

Esbi Huis

Bij de forse woning ernaast valt direct het voorhuis-gedeelte op met ogenschijnlijk een stal-gedeelte met aflopende dakrand erachter.

Lees meer!

Waar vindt u ons
Uitgeverij Interdijk
Amstelkade 56  |  1427 AN Amstelhoek
 
 
Bel ons
Tel.:+31 (0)297 566 385